Bir Tanem Vanessa'm...

?_?_?_?_?_?_?_?_?_?

AnasayfaAnasayfa  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 

ZaaaaaaaaaaaaaaaaaaaCCCC eFRoNNNNNNNNNNNNNNNNN !!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
HiCaBe_AsHLeY

MesajKonu: ZaaaaaaaaaaaaaaaaaaaCCCC eFRoNNNNNNNNNNNNNNNNN !!   C.tesi Ocak 10, 2009 11:03 pm

Zachary David Alexander Efron (18 Ekim 1987, San Luis Obispo, Kaliforniya), Amerikalı aktör.

11 yaşında şarkıcılık dersleri ile kariyerine başladı. 2006 yılında oynadığı ünlü müzikal "High School Musical" ile büyük şöhrete kavuştu, film de canlandırdığı Troy Bolton karakteri ile bir sürü hayran kazandı.

High School Musical 2'de de rol alan Zac, filmde ki hatta setteki herkesle çok yakın arkadaş. Disney'de ki yıldızlarına da gönlüne taht kuran aktör Hannah Montana dizisinin yıldızı, Destiny Hope Cyrus ile de çok yakın arkadaş. 2 köpeği ve 1 kedisi olan Zac hayvanları çok sevdiğini her fırsatta dile getiriyor.

2006 yılında Teen Choice ödülü kazandı. 3 ödül birden usta oyuncularla çalıştığı (John Travolta gibi) Hairspray-Saç Spreyi filminden kazandı. Bir çok dergi tarafından yılın en genç Hollywood oyuncusu seçildi. -Dünya'da ki anket sonuçlarına göre Zac Efron'ın en çok hayranı Türkiye'de olduğu belirlendi..

2006 yılından beri başrolü oynadığı Vanessa Hudgens ile birliktedir.

Allah'ımmm şunun tatLığına bir bakınn.... Bu gözlere karşı Koymamakk İMKANSIZZ !!!Very Happy:D:D
Kullanıcı profilini gör
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: ZaaaaaaaaaaaaaaaaaaaCCCC eFRoNNNNNNNNNNNNNNNNN !!   Paz Ocak 11, 2009 8:59 pm

sağol tatlım.
harbiden de çooook tatlı ya içim gidiyo bu çocuğa Smile
Kullanıcı profilini gör http://vanessam.eniyiforum.net
~~nessa~~

MesajKonu: Geri: ZaaaaaaaaaaaaaaaaaaaCCCC eFRoNNNNNNNNNNNNNNNNN !!   Paz Mart 01, 2009 6:24 pm

içm gitti bile yaaaaa aşkım aşkımmmmmmmmmmmmmmm delirjemmmmmmmm I love you I love you
Kullanıcı profilini gör
tugbanur_v

MesajKonu: Geri: ZaaaaaaaaaaaaaaaaaaaCCCC eFRoNNNNNNNNNNNNNNNNN !!   Salı Haz. 16, 2009 7:14 pm

Very Happy Arkadaşlar bu arada yeni gelen arkadaşımız için de söylüyorum.. Admin şifresini kaybettim ve aranızda artık tugbanur_v adıyla var olacağım.. Sizden anlayış bekliyorum ve bana Admininiz değilmişim gibi davranmamanızı rica ediyorum...
Kullanıcı profilini gör

ZaaaaaaaaaaaaaaaaaaaCCCC eFRoNNNNNNNNNNNNNNNNN !!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası